Навчально-тренувальний збір національної збірної команди України з кікбоксингу ІСКА


НОВИНИ   Всеукраїнські

З 09 по 18 листопада 2020 року в місті Чернігові у спорткомплексі «Хімік» (вул. Івана Мазепи, 88) пройшов навчально-тренувальний збір зі спеціальної підготовки національної збірної команди України з кікбоксингу ІСКА, в якому взяли участь 40 спортсменів з 12 областей України. У навчально-тренувальному зборі взяли участь заслужені майстри спорту України, майстри спорту міжнародного класу, майстри спорту та кандидати в майстри спорту України.

До програми навчально-тренувального збору входили: щоденна ранкова зарядка та 2 тренування, на яких учасники відпрацьовували техніко-тактичну майстерність, також були організовані матчеві зустрічі з кращими кікбоксерами Чернігівщини, які чергувалися з оздоровчо-відновлюваними та ігровими спортивними заходами.

  • проходили під керівництвом заслужених тренерів України Степанчука С.М. (м. Коростишів), Дворецького Е.Г. (м.Київ), Єрмілова Ю. С. (м. Чернігів) та визнаних тренерів Колесника С. Є. (м. Тернопіль), Дворецького Г.Е. (м. Київ).

Захід організований та проведений Федерацією кікбоксингу України ІСКА за підтримки Міністерства молоді та спорту України.