Відкритий чемпіонат м. Хмельницький - 2024


НОВИНИ   Всеукраїнські

Відкритий чемпіонат міста Хмельницького з кікбоксингу ІСКА – 2024

24 лютого у м. Хмельницький відбувся Відкритий чемпіонат міста Хмельницького з кікбоксингу ІСКА. Понад 200 учасників з різних куточків України: Львів, Київ, Житомир, Чернівці, Вінниця, Харків, Чернігів, Тернопіль, зібралися у Хмельницькому на базі СК «Епіцентр» аби позмагатися та випробувати свої сили.

На рингу і татамі спортсмени показали свою вправність у розділах: лоу кік, фул-контакт, К1-лайт кік, лайт-контакт, семі-контакт та хард боксинг. Родзинкою чемпіонату стали два напівпрофесійні поєдинки у вагових категоріях 65 кг та 75 кг., які додали захоплення та додаткову емоційність події.

Заходи такого формату не лише стимулюють активний спосіб життя серед молоді та дорослих, але й сприяють підтримці та популяризації спорту, виховуючи дисципліну, волю до перемоги та здоровий спосіб життя.

Ми щиро вдячні керівництву федерації за підтримку та організацію цього заходу. Такі події сприяють розвитку спорту в нашому регіоні та об’єднують спортивну спільноту. Також, велика подяка усім нашим спонсорам, чия підтримка є невід’ємною частиною нашого успіху.

Слава Україні !
Героям Слава !!!

https://youtu.be/7Xe-qA1xZ4w