Відкритий чемпіонат ЧОО ГО «ВФСТ «Україна» з кікбоксингу ISKA на честь загиблих героїв України, відомий як «Новорічна рукавичка» - 2023


НОВИНИ   Всеукраїнські

Відкритий чемпіонат ЧОО ГО «ВФСТ «Україна» з кікбоксингу ISKA на честь загиблих героїв України, відомий як «Новорічна рукавичка» - 2023

16.12. 2023 р. у м.Чернігові відбувся відкритий чемпіонат ЧОО ГО «ВФСТ «Україна» з кікбоксингу ІСКА на честь загиблих героїв України, відомий як «Новорічна рукавичка», і став справжньою перлиною спортивних подій обласного центру. Зібравши понад 150 талановитих юних спортсменів, захід був прикладом не лише спортивного духу, але й непохитної єдності країни.

Змагання розпочалися з хвилини мовчання, присвяченої Пам'яті Героїв, які віддали своє життя за свободу і незалежність України. Такий початок надав події особливої значущості та згуртував учасників. Вітальні слова від магістрантів Факультету фізичного виховання НУЧК імені Т.Г. Шевченка Андрія ШЕМЦЯ, Марії РОДИКОВОЇ та Артема РАКІТІНА нагадали про цінність миру і волі до перемоги та надихнули юних спортсменів на показ своїх найкращих якостей й на досягнення нових висот.

Атмосфера на спортивній арені була неймовірною: енергія змагань, запал учасників та їхніх тренерів створювали відчуття справжнього свята. Це було яскраве видовище, де кожен спортсмен, від наймолодшого до найстаршого, демонстрував незламність й витримку. «Новорічна рукавичка» символізувала не лише змагання, але й стала втіленням надії та мрій юних спортсменів, які змагалися за звання кращих у своїх категоріях.

Тренерський склад переважної більшості кікбоксерів був представлений здобувачами післядипломної освіти Факультету фізичного виховання НУЧК імені Т.Г. Шевченка, включаючи Романа ЛУДАНИКА, Сергія ДЖЕМЕСЮКА, Володимира СОТІНА, Світлану ДЯЧЕНКО, Сергія КУЖЕЛЬНОГО, та студента цього ж факультету – Богдана БАЛАБКО. Всі вони заслуговують на окрему вдячність за свою роботу та вклад у розвиток талановитих юнаків і дівчат.

Завдяки невтомним зусиллям організаторів з ЧОО ГО «ВФСТ «Україна» та їхнього лідера Андрія КУЖЕЛЬНОГО, ці змагання стали не тільки спортивним заходом, але й культурним феноменом, який підкреслив важливість спорту в житті молодого покоління та української нації в цілому.

Турнір «Новорічна рукавичка» завершився, але його дух залишається з нами, надихаючи на нові досягнення та показуючи, що справжня сила – це Єдність і Воля до Перемоги. Завершуючи, хочемо висловити найглибшу подяку Збройним Силам України за їх невпинну боротьбу за нашу свободу. Ваша мужність та самопожертва є натхненням для кожного з нас.

Слава Україні!