Відкритий Кубок Міського Голови з кікбоксингу ІСКА.


НОВИНИ   Всеукраїнські

Друзі доброго дня!

16-17 вересня 2023 року у місті Хмельницькому на базі "Хмельницького обласного центру фізичного виховання учнівської молоді" відбувся Відкритий Кубок Міського Голови з кікбоксингу ІСКА. Турнір був проведений за правилами Федерації "ІСКА", що гарантував високий рівень змагань.

В змаганнях приймали участь понад 200 спортсменів з Хмельницька, Вінницька, Закарпатська, Тернопільська, Київська областей. Хмельницьку область представляли спортсмени спортивного клубу "ПРОСКУРІВ", бійці показали дуже гідний рівень підготовки, як фізичної так і психологічного налаштування до змагань. Спортсмени СК "ПРОСКУРІВ" завоювали 37 золотих, 36 срібних та 11 бронзових нагород. Завдяки такому потужному результату виступу наших спортсменів, Хмельницька область зайняла перше командне місце в загальному заліку.

Федерація кікбоксингу України "ІСКА" у Хмельницькій області, на чолі з президентом Васильєвим Владиславом Віталійовичем вітає спортсменів з гарним виступом на змаганнях. Та перш за все хочемо висловити безмежну подяку нашим тренерам Корнієнко Ростиславу Сергійовичу, Полосенко Дмитру Андрійовичу та Вовнянко Алиму Віталійовичу за вклад в наших діточок та розвиток спорту на Хмельниччині.

Приєднуйтеся до нашої спортивної сімʼї та ставайте сильнішими разом з нами.

Разом до Перемоги!

Слава Україні !!!

Слава ЗСУ !!!

http://iska.com.ua/media/photo-album/88

https://iska.khmelnitskiy.ua/wp-content/uploads/2023/09/IMG_3730-1.mp4