Відкритий чемпіонат міста Хмельницького - 2023


НОВИНИ   Всеукраїнські

25 лютого 2023 року в спортивному комплексі "Епіцентр" пройшов Відкритий чемпіонат м. Хмельницького з кікбоксингу "ІСКА". В змаганнях взяли участь понад 200 спортсменів з Хмельницької, Житомирської, Волинської, Львівської, Вінницької та Харківської областей.

У урочистому відкритті змагань взяли участь заступник міського голови - Микола Ваврищук, віце-президент Федерації кікбоксингу України ІСКА у Хмельницькій області Федір Данів.

Змагання пройшли у чудовій атмосфері, дуже вразив рівень підготовки спортсменів. Напружена боротьба за призові місця, на двох татамі та рингу, тривала до останнього поєдинку! Командні місця розподілились наступним чином: Вінницька область – 1 місце, Хмельницька область – 2 місце, Львівська область – 3 місце. Всі учасники змагань, які посіли призові місця були нагороджені медалями та грамотами відповідних ступенів.

Дякуємо тренерам, суддям, спортсменам та їхнім родичам за участь у змаганнях! Окрема подяка за допомогу в організації і проведенні чемпіонату директору Управління молоді та спорту Хмельницької міської ради - Сергію Ремізу, президенту Федерації кікбоксингу України "ІСКА" - Олегу Мандзюку та федерації Боксу Хмельницької області.

Дякуємо ЗСУ за можливість спокійно провести змагання.

Слава Україні! Героям Слава!!

http://iska.com.ua/media/photo-album/80